نایب رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان گفت: راهاندازی خط کشتیرانی حمل و نقل کالا برای دسترسی آسان فعالان اقتصادی به بازار عمان در حال پیگیری است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اهواز شهلا عموری در سمینار تخصصی تثبیت کسب و کارهای جدید در عمان که در سالن همایش اتاق بازرگانی اهواز برگزار شد بیان کرد: یکی از کشورهای هدف صادراتی خوزستان، کشور عمان است چرا که این استان با تشابهاتی که با عمان دارد باعث شده تا بسیاری از فعالان اقتصادی نیز برای تجارت با این کشور تمایل داشته باشند.
وی با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی اعضای اتاق مشترک ایران و عمان ادامه داد: این اتاق مشترک ۳۸۸ عضو دارد و با برنامه ریزی هایی که انجام شده تلاش داریم این تعداد تا پایان امسال به ۵۰۰ نفر عضو افزایش یابد.
نایب رییس اول اتاق بازرگانی اهواز اظهار کرد: دسترسی آسان اعضا به اطلاعات عمومی و تجاری کشور عمان و مراحل ثبت شرکت در عمان توسط کمیسیون حقوقی اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان بدون کارمزد تجار را برای فعالیت بازرگانی با این کشور ترغیب می کند.
وی گفت: هفتکمیسیون در اتاق مشترک تعریف شده که کمیسیونحقوقی یکی از فعالترین این کمیسیون ها است.
پرداخت تسهیلات به شرکت های دانش بنیان
عموری اظهار کرد: پرداخت تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان از دیگر اقدامات اتاق برای حضور این گروه در بازارهای عمان است.
وی ادامه داد: سال گذشته اتاق بازرگانی اهواز پذیرای سه هیات از عمان بود و برای هفته آینده نیز یک هیات از عمان به استان سفر خواهد کرد تا نشستهایی را با فعالان اقتصادی داشته باشند.
نایب رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان اظهار کرد: بعد از قطر کشور عمان رشد اقتصادی مناسبی را در منطقه داشته که نشان دهنده ثبات مالی و اقتصادی اینکشوراست.
وی گفت: اتاق اهواز درخواست افتتاح یک شعبه از اتاق مشترک ایران و عمان را داده که موافقت اولیه صادر شده تا مسائل و امورات بازرگانان استان که قصد فعالیت تجاری با این کشور را دارند، تسهیل شود.
کل حجم مبادلات تجاری ایران و عمان در سال ۱۴۰۱، به یک میلیارد و ۸۸۷ میلیون دلار رسید که نسبت به سال ۱۴۰۰ رشد ۴۱ درصدی داشت.
نایب رئیس اول اتاق بازرگانی اهواز پیش از این اعلام کرد؛ در راستای توسعه مبادلات تجاری بین خوزستان و کشور عمان، اختصاص پروازهای کارگو از فرودگاه اهواز به پایتخت کشور عمان و همچنین احیای خط کشتیرانی از خرمشهر به عمان ضروری است.