اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز

آغاز طرح آمارگیری از کارگاه‌های صنعتی خوزستان

اقتصادی چهارشنبه 07/Shahrivar/1403 10:03

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت:  طرح آمارگیری از کارگاه‌های صنعتی توسط کارشناسان آمارگیری که دارای کارت شناسایی هواوگرام دار می باشند،  آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اهواز داوود آقایی گفت : این طرح از  روز چهارشنبه مورخ 7 شهریور ماه آغاز و تا 30 آذرماه ادامه خواهد داشت.

 شناسایی نقاط قوت و ضعف، هدف گذاری دقیق و انتخاب روش‌های مناسب توسعه فعالیت این کارگاه‌ها، ارزيابي و تحقق اهداف بخش صنعت در برنامه هاي توسعه،، آگاهی از اطلا‌عات تفصيلي و بهنگام آن‌ها جهت برنامه ریزی برای توسعه فعالیت‌های صنعتی از اهداف این آمارگیری شمرده شده است.

کارگاه صنعتی، به کارگاهی تلقی می شود که در آن با تغییر شکل شیمیایی یا فیزیکی مواد، کالای جدیدی تولید می‌شود. این تغییر شکل ممکن است با نیروی ماشین یا به وسیله دست انجام شود. بخشي از اين كالاها سرمايه‌اي (تراكتور)، بخشي واسطه‌اي (كود شيميايي، آجر، سیمان، دوده صنعتی و ...) هستند و بخش ديگری همچون پوشاك و لوازم خانگی مستقيمأ به مصارف نهايي خانوارها مي‌رسد. كالاهاي سرمايه‌اي و واسطه‌اي در ساير فعاليت‌هاي اقتصادي (كشاورزي، صنعتي، استخراج معدن، ساختمان، حمل و نقل و...) براي توليد كالاها و يا عرضه خدمات دیگر مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

در این آمارگیری، اطلاعات وضعیت فعالیت، وضعیت حقوقی، ظرفیت اسمی، وضعیت شاغلان (سواد و تحصیلات، مزد و حقوق و ...)، وضعیت بهداشت، ایمنی، حوادث و شاخص‌هاي محیط زیست، مواد خام و اولیه، ابزار و وسایل کار کم دوام مصرف شده در تولیدات، تولید و فروش کالاهاي تولید شده، مقدار و ارزش حامل‌هاي انرژي مورد استفاده جمع آوری و با استفاده از آن‌ها، نقاط قوت و ضعف فعالیت‌های صنعتی استان و کشور به منظور برنامه ریزی مشخص می‌شود.